Onze visie

OVER ONS

 

Tandartsenpraktijk De Krokodil is een groepspraktijk in Mol. Tijdens de ontwikkeling van deze praktijk hebben we getracht een aangename en ontspannende sfeer te creëren.

Ontwerp Praktijk


Complete tandzorg voor iedereen


De Krokodil biedt u hoogwaardige tandheelkundige zorg in een aangename omgeving. Service en persoonlijke aandacht staan centraal. U kan bij De Krokodil terecht voor uw complete tandheelkundige zorg, voor uw reguliere zorg, maar ook voor esthetische behandelingen, wortelkanaalbehandelingen en tandprothetiek.

Ontwerp Praktijk

Hygiëne en kwaliteit


Bij tandzorg De Krokodil  zijn we er van overtuigd dat hygiëne en kwaliteit hand in hand gaan.  Daarom hebben we er bij het ontwerp van deze tandartspraktijk voor gekozen om alles in te richten volgens de strenge Nederlandse wet inzake  infectie preventie in  de mondzorgprakijk. Zo is er centraal een sterilisatieruimte die voldoet aan de nieuwste eisen. Er wordt veel aandacht besteed aan het gescheiden houden van proper en vervuild materiaal.

Tijdens elke behandeling werken we zoveel mogelijk met disposables. Ieder instrument dat in de mond gebruikt wordt heeft een gecertificeerd reinigingsproces ondergaan.