Orthodontie

Wat is orthodontie?


Orthodontie is een specialisme van de tandheelkunde dat ontwikkelingsstoornissen, de vorming van de tandbogen en de stand van de kaken bestudeert, toekomstige problemen voorkomt en opt tijd corrigeert. De orthodontist herstelt morfologische en functionele onvolkomenheden van mond en gezicht en helpt zo tevens mee de esthetiek van het gezicht te verbeteren. 


Wat is een Orthodontist?


Een orthodontist is een tandarts die een tandheelkundig-specialistische vervolgopleiding heeft gevolgd waarna hij of zij tandheelkundige onregelmatigheden en kaakafwijkingen kan verhelpen.

 

Over onze Orthodontist 

Maria Patricia Pérez Gómez


In 2010 studeerde zij cum laude af in de tandheelkunde. Daarna voltooide zij haar Master in Orthodontie en Dentofaciale Orthopedie aan de Universiteit van Alcalá de Henares (Madrid) in Spanje. In 2015 studeerde zij af als orthodontist. Na haar studie  werkte zij voltijd als orthodontist in verschillende steden in Spanje, waaronder de hoofdstad, Madrid. Hierdoor heeft zij vele behandelingen uitgevoerd met aantoonbaar succesvol resultaat bij kinderen, jongeren en volwassenen.  Zij is erkend als tandarts-specialist in de Orthodontie door het Agentschap Zorg & Gezondheid met het RIZIV -nummer 3000378-31-007.


Lid van:

Belgische Beroepsvereniging van Nederlandstalige Orthodontisten (BBNO)

Europese Orthodontische Vereniging (EOS)

Spaanse Vereniging voor Orthodontie (SEDO)"Ik voel een grote passie voor Orthodontie, mijn doelen als orthodontist zijn een ​​mooie en gezonde glimlach te creëren om kinderen, jongeren en volwassenen te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren en hun zelfvertrouwen terug te krijgen”

Bij  de Krokodil zijn we bij met de laatste technologie, met de nieuwste technieken en producten zodat onze patiënten kunnen genieten van innovatieve, aangenamere en kortere behandelingen!